Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (3.51 secunde)
Clujul isi face loc astfel pe harta tenisului mondial, urmand sa gazduiasca, in premiera pentru orasul de sub Feleac, meciul de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda.
Hotararea a luat-o dupa un moment urat din viata lui, intr-o perioada in care se gandea c-ar fi mai usor sa nu mai fie. ... "In momentul ala am facut o alegere si asta m-a salvat.
Momentele anului 2012 si "harta" lui 2013 in sport Anul sportiv 2012 a fost marcat de doua evenimente majore: ... ProSport face o trecere in revista a celor mai importante intamplari ale anului, oprindu-se la 20 de eveniment selectate din 12 luni.
Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km. ... Harta traseelor competitilor poate fi vizualizata pe http://bucharest-marathon.com/traseu/ .
Jim Gray, manager al grupului de cercetare eScience al Microsoft, a fost dat disparut pe mare dupa ce nu s-a mai intors dintr-o calatorie in jurul coastelor Californiene. ... Cunoscutele site-uri Amazon.com si Google.com si-au pus la dispozitie resursele si au intreprins o actiune de cautare in premiera.
România a lansat la mijlocul lunii iulie modelul Samsung SGH-E590, dotat cu o camera de 3 megapixeli, player audio care suporta mai multe tipuri de fisiere si radio.
Sins of a Solar Empire este unul dintre acele jocuri care ofera o experienta captivanta, ce îti ocupa mult timp liber, dar asta nu te va deranja deloc. Nu e un debut rau pentru un producator relativ mic.
Google.ro si-a modificat, pe 1 decembrie, logo-ul cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in centrul noului logo fiind incluse trei steaguri tricolore si o harta a Romaniei.
Google lanseaza o pagina in ajutorul celor afectati de protestele din Egipt . Google a lansat o pagina speciala pentru persoanele afectate de protestele din Egipt, sub numele Google Crisis Response.
Raportul mai arata ca in Romania aproximativ 6 gospodarii din 10 au instalata (cel putin) o linie telefonica fixa in timp ce in 82% din gospodarii se folosesc servicii de telefonie mobila.
daca plimbati mausul pe pictograma aveti o lupa care mareste fiecare parte din desen. ... Cei din Tara Romaneasca trimit o modesta serie de produse agricole si industriale.
Fanii din toata lumea sarbatoresc din 1992 aceasta zi, costumandu-se ca el si facand donatii, iar in Bucuresti se lasa cu mare evenimet, Romania fiind inclusa recent pe harta internationala "Freddie For A Day." Sursa:
Daca iti dispare telefonul, de pe un alt gadget Apple, accesezi aceasta aplicatie, introduci id-ul si parola ta si poti afla de pe o harta unde e iPhone-ul tau in acel moment, poti trimite un mesaj "noului" posesor, sa-l blochezi sau sa stergi datele personale.
Oricine va putea face un tur al obiectivelor de renume pentru ca va putea calatori virtual in peste 40 de orase.
Aici utilizatorii se pot loga prin intermediul contului Google si ulterior isi pot identifica smartphoneul pe o harta, pot genera o alarma pentru atragerea atentiei si pot bloca sau chiarsterge intregul continut al telefonului.
Siri de pe iPhone 4S stie sa porneasca muzica, sa scrie SMS-uri si e-mail-uri in engleza dupa care sa le si trimita contactelor din agenda, sa stabileasca intalniri si sa inregistreze alerte, sa arate adrese pe harta ori starea vremii.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. ... Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun.
Il gasesti pe prima pagina a motorului de cautare si acesta incheie o serie frumoasa. ... Atunci a inceput sa prezinte povestea unor pinguini care pornesc intr-o calatorie. ... Sunt o serie de 4 desene, iar cel pentru Anul Nou e la final.
Scena a fost transportata din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile si o echipa de peste 140 de tehnicieni.
Prezentat de Cosmote si sustinut de Ursus si Volksbank, acesta va avea loc maine, 15 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti in cadrul unei productii demne de renumele trupei cu o prezenta de peste trei decenii in istoria muzicii electronice!
google-analytics.com